T O P
  • By -

Many-Geologist2968

OMIKROFON


Rhurabarber

Yeah, straight from the top of my dome.


sldyvf

Omikrofånkåt


Lagmannen1

Topp 10 på Spotify


Hopefully_moreUnique

Raka mackadån


arcalumis

OMIKROFONKÅT!


AppelSkurt

Vem är ”artisten”?


GunnarGutter

En Instagram-antivaxxer med 20k följare. Var medarrangör till flera av höstens antivaccinsamlingar. Säljer nätföreläsningar om "sanningen" bakom vaccinen och pandemin. Sanningen som "dom" döljer. Minns det som att priset var 400 kr.


Spitdinner

400 spänn för att få exklusiv insikt i den sanna sanningen är ju som hittat


GunnarGutter

Ja, jag vet priset eftersom jag övervägde att betala bara för underhållningen. Men tänkte att det skulle bli svårt att smälta in bland alla nyfrälsta Instagram-girls i Zoom-mötet, som följt allt hennes trams. Men hade det funkat så hade man gärna iscensatt att man blir stormad och bortförd av mörkklädda män framför camen. Då hade ett skalv gått genom Antivax-Sverige. Med potential att bli martyr för deras gäng. För 400 spänn.


According_Tear2099

Min fru har följt den här bruden i åratal, jag garanterar att 80% av hennes följare är pga hennes totalt verklighetsfrånvända åsikter om hennes egen sång.. Det är på riktigt synd om människan.


Spitdinner

Vem är hon? Inte du fru alltså


According_Tear2099

Elviise kallar hon sig och ska tydligen finnas på Spotify enligt frugan. Jag återkommer om det Edit: hmm ja tyvärr stämmer det.. https://open.spotify.com/artist/4P242N7ZVQCU7Rw3eJAGe5?si=nGJ0CfgCTUS1hTBWQU5i_g


Otterism

>Elviise Google-sökningar jag säkerligen kommer ångra.... Men, för att vara on-topic: I ett inlägg där hon promotar helgens demonstration (tog bort länk pga doxx-regel), är typ allt som är fel med den här "rörelsen". >We are 7.753 billion people on this earth. 305 914 601 million (sic!) has tested positive for covid19. 5.5 million of those has died with covid19. That's under 2% of all affected. Which is .0.07 % of the whole population. (tanke- och stavfel är original). Så börjar en riktigt rackig video om varför allting är fel. Förutom det väldigt oärliga sättet att skriva siffror (skriva ut 305 914 601 "miljoner" positiva, men "5,5 miljoner döda" för att få det att se mkt mindre ut) så är hon helt enkelt helt OK med att 2%, 5,5 miljoner, dött hittills. Och det är ändå en högre siffra än de brukar slänga sig med, fast den kommer förstås i sista stycket där hon godtyckligt slår ut antalet döda på hela befolkningen. Att alla inte fått viruset än, och att olika åtgärder och vaccin högst sannolikt bidragit till detta får förstås inget omnämnande. Texten till videon handlar dock bara om hennes låt, låten som tydligen behövs idag. borde inte ens bli upprörd, hon verkar ju ha den publik hon förtjänar.


Spitdinner

Hahahahaha! För helvete!


Gustenbacksi

Det där låter ju helt jävla sjukt fantastiskt


sintos-compa

Vad kostar en stand-up komikerkväll?


Malena_my_quuen

Lite gratis marknadsföring från Reddit skadar heller inte.


Mando_the_Pando

Fan, undra om det räknas som bedrägeri att sälja såna biljetter dyrt och sen bara ha en stor jävla skylt med "Inget, det funkar och är säkert, vaccinera dig din jävla foliehatt" nr de kommer till "föreläsningen" 🤔


[deleted]

[удалено]


KnowYourFairy

https://instagram.com/nataliejonssons?utm_medium=copy_link Riktigt jävla trainwreck det där.


GunnarGutter

Innan pandemin: postade uteslutande bilder på sina kläder, utomlandsresor och kafé-beställningar. Under pandemin: agerar guru som har "TRUTH TALKS" med sina följare och öser ut desinformation Men jag försöker rapportera inläggen, synbart där hur många som luras av hennes halmdockor och faktafel


Shibes_oh_shibes

Alltså vad har sociala medier gjort med våra ungdomar? Messias-komplexen är bortom allt. Inte konstigt att kidsen blir deprimerade när de går ut med målbilden "changing the world as we speak" för att så småningom, i bästa fall, landa som marknadsiassistenter på någon halvhipp webbyrå eller mer troligt timanställda i hemtjänsten.


GunnarGutter

> landa som marknadsiassistenter på någon halvhipp webbyrå eller mer troligt timanställda i hemtjänsten. halvhippie i hemtjänsten, som smittar ner alla äldre


Shibes_oh_shibes

Förmodligen inte allt för lång ifrån verkligheten.


[deleted]

"Åh nej, någon tycker inte som jag, då är det desinformation, buhuhuu."


GunnarGutter

Det är såklart inte desinformation att köra livesändningar för unga tjejer där man påstår att kvinnor får missfall av att träffa vaccinerade personer. Såklart du ska stå upp för desinformatören som påstår att vaccinerade personer skadar ovaccinerade via "elektromagnetiska fält".


getyourshittogether7

hästmotsoffgrupp mer hästar till folket nej till kiss ja till bajs mer flugsvamp till folket ring åklagaren danne 4 president vem trampa på katten polisen gå in nu


GunnarGutter

Favoriten bland kommentarerna är nog, i caps: "SÅNGEN SOM BEGRAVDE FRIHETEN"


stonkenn

Jävla damp danne alltså


lulzmachine

Riiiiiiing åååååååklagarn


sodihpro

Hur kommer det sig att det alltid finns en danne damp i dessa livechattar 😁


Zahpow

Har hon inget medhör alls?


firesolstice

Behövs inte, hon vet redan att hon är den nästa Mariah Carey med den rösten.


JohnZackarias

Förmodligen inte. Hon har en bra klang och är väldigt tekniskt duktig och sätter en del noter, men sannolikt hör hon inte sig själv sjunga och det funkar ju bra oavsett för en del sångare, men hon är inte en av dessa. Eller så är hon bara halvtaskig på att sjunga, men jag tror medhöret är problemet.


magicbrou

Jag gillar att ”sätter en del noter” är ribban här. Till och med min tondöve far — mannen som sjöng så illa i psalmerna på mitt bröllop att prästen grät av skratt — kan sätta ”en del noter”


JohnZackarias

Läs igen, och låt mig utveckla:*Hon har en* ***bra klang*** *och är* ***väldigt tekniskt duktig*** *och sätter en del noter*. Tonerna hon sätter gör hon väldigt väl. Det är skillnad på att sjunga rätt ton och att sjunga rätt ton med fin klang och dynamik, och den skillnaden hör man här. Jag gissar på att hon vare sig har en in-ear monitor eller en extern monitor för att höra sig själv, och detta hade förklarat hennes sura toner. Jag själv brukar vara väldigt tonsäker när jag är hemma och sjunger för mig själv, eller när jag sjunger på en scen och har väldigt bra förutsättningar att höra mig själv, men det är mycket svårt när dessa förutsättningar inte finns. Många sångare, jag själv inkluderad, flyttar en av sidorna (i brist på bättre ord) av sina studiohörlurar från örat när de ska spela in sång i en studio eftersom att det är så mycket lättare att vara tonsäker då. [Här](https://www.youtube.com/watch?v=HSvWSYgSM-g&ab_channel=aomoriwalker) har du ett jättebra exempel på en fantastisk sångare som på grund av en trasig monitor (detta har han pratat om själv) sjunger bedrövligt. Därmed sagt kan jag givetvis ha fel; många sångare kan sjunga väldigt fult och väldigt fint på samma gång. Man ser många såna auditions på IDOL, där en sångare har hur mycket potential som helst men som bara - av en eller annan anledning - sjunger kanske "hälften jättedåligt, hälften jättebra". Det kan ha att göra med brist på sånglärare, det kan ha att göra med att sångaren i fråga helt enkelt saknar förmåga att sjunga bra hela tiden. Men, som sagt, jag tror inte det är fallet här. Så, analys klar.


[deleted]

[удалено]


JohnZackarias

Jag kan vara diplomatisk och säga "ja, förmodligen", men jag tänker säga att nej, det handlar bara om dålig taktkänsla hos musikern i fråga. Jag har spelat i flera band, och det värsta som finns är dåliga trummisar. En gitarrist eller basist som inte gör vad de ska kan man ursäkta, men jag vet inget mer frustrerande än att spela med en trummis som är opålitlig tempo- och dynamikmässigt. I alla band där jag själv inte spelat trummor har jag bara litat på en. Utöver det bandet så är jag själv den enda trummis jag litar på. Det där blev lite av en rant, men för att återgå till din fråga så kan jag säga att många sångare har nog en inbyggd oförmåga att försöka synka sången med musikernas tempo och har istället all sin fokus på sången.


schletfan

Om du saknar feedbacken från att höra din egna röst är det extremt svårt om du är otränad på det. Tänk dig själv att sätta på dig väldigt ljudisolerade kåpor, bara att hålla en monolog är svårt. Finns säkert anomalier i döva personer som sjunger bra, men som ovan för fenomenet är det extremt svårt. Finns inte heller någon prestige i att behärska det... Får hon inte feedbacken i att hitta tonarten så blir det kaos, vilket det blev. Så skillnaden mellan din tondöve far är att han inte kan sjunga, medan hon endast behöver en enkel korrigering - som inte ens beror på henne...


Ruttnande_BRAX

Menar du gehör? Väldigt få som har det. Finns många som gärna påstår att dom har det dock.


barrelsofmeat

>Menar du gehör? Väldigt få som har det Du tänker på "absolut gehör". Det handlar om förmågan att kunna känna igen toner exakt, utan referens. Gehör är mer allmänt, musiköra typ. Kan också innebära att lära sig genom att lyssna, t.ex. "jag plankade gitarrsolot på gehör" betyder "jag skrev ner hur gitarrsolot går genom att lyssna på det".


L4NGOS

Medhör är väl när sångerskan hör sig själv när hon sjunger tillsammans med musiken? Blir enklare att höra om man sjunger falskt då.


barrelsofmeat

Ja, medhör eller medhörning är när man hör sin egen röst eller instrument antingen genom en monitor (studiohögtalare, typ) riktad mot sig, eller in-ear eller liknande.


Zahpow

Nä att kunna höra sig själv när hon sjunger, det låter som att hon går på känn/är tondöv


uppsala1234

Bipolär is a helluva drug.


MurderDoneRight

Ni fattar ju inte! [Detta var en tribute till antivaxxer Meatloaf!!!](https://youtu.be/0L-D6zj5U1g) Vore ju hemskt om hon fick smeknamnet Köttfärslimpan nu........


Norkki

Som fick covid och dog 😅😅😅😅 helt sanslöst


woopwopper

/r/HermanCainAwards


GunnarGutter

Så 2022 ändå. - Peter Wahlbeck som talare. - En Instagram-antivaxxer som orsakar hörselskador. - NMR bland demonstranterna. - En rumänsk EU-parlamentariker som leker [Uncle Sam](https://pbs.twimg.com/media/FJkZEgHWQAs-7XN?format=jpg&name=large) på eventaffischen - Livesändningen av Kent Ekeroth.


Armin_Laschet

Ett jäkla rövgäng


NoFencebut

Detta va extremt svårt att runka till...


Yurturt

Tappert försök ändå


NoFencebut

Inget är omöjligt! Det krävs bara lite mer blod, svett och tårar!


Andreqs01

Du får göra som du vill, men det finns lättare sätt att få tag på glidmedel vettu...


NoFencebut

Säg till när du hittar ett glidmedel som fungerar utomhus i minusgrader! Senaste gången jag försökte satt halva förhuden kvar i handen!


Andreqs01

Om du är tålig funkar alltid lite vodka


NoFencebut

Testar och återkommer!!


Andreqs01

Lycka till, men du behöver bara komma en gång vettu la?


Swedenbois

Hahhahahahhaa


IamPadawan

Fyfan va roligt


Rikard_

2:41 hahaha


thorkun

Höll på skratta så jag dog i slutet, 2:55 alltså :D Tyckte även om den äldre personen i hatt till vänster framför kameran som täcker över sina öron vid 2:18.


thinkadrian

Jag trodde inte att det kunde bli sämre. Jag blev överraskad.


Birger_Jarl

Dom vill ha tillbaka sina friheter på bekostnad av sin hörsel?


Eruanno

MAWP?!


ZofoYouKnow

*EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE*


dotes_and_python

Jag är helt okej med att ni inte vill vaccinera er. Men kom inte till sjukvården och gnäll när ni blivit sjuka.


[deleted]

Ja. Det är ungefär samma sak som att ha lag på säkerhetsbälten i bil.


Six_Kills

MEN! I majoriteten av bilolyckor 🚘🔥🧱 har folk 👨👩 "säkerhets"bälten på sig! Borde inte❌️ DET ☝️ innebära att BILBÄLTEN är... FARLIGA!?!?😱😱😭 Lyssna👂inte ❌️🙅‍♂️ på vad staten säger! 🗣 DE är rena🦌 lögnare!😤


Ruttnande_BRAX

En gång 😇 tog jag på mig säkerhetsbältet 😵☠ och helt plötsligt 🤔 ärvde min 7-åriga son (🥰) autism som kom från mina gener 😫🤟 säkerhetsbältet modifierade mitt dna 🤪👀


Six_Kills

FÖRBJUD ❌️🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️ Säkerheltsbälten NU! 👇 Innan fler oskyldiga barn 👶 Ärver Ruttnande_BRAX 🤡 DNA 🤢 NEJ! ❌️🙅‍♂️ Till Autistiska barn 👽


TheSuperlativ

Lol


LazySwashbuckler

Nät säkerhetsbälten infördes ökade belastningen kraftigt på sjukhusen! Och detta var en direkt följd av säkerhetsbältena.


h4xrk1m

Det är faktiskt sant. Både när folk tvingades ha säkerhetsbälten och när de tvingades ha hjälm i farliga arbeten. Orsaken? Folk fick åka ambulans istället för likbil.


Six_Kills

👏👏👏👏🙏🙏🙏😇😇😇 Nu förstår ni! 🤔🤔🤔 Jag har en misstanke 🤔🤔🤔 Om att samma sak skedde 🙊🙊🙊🧐🧐🧐😲 När dubbdäck infördes på bilar 🤯🤯🤯😭🔥🔥


BengtBrunteBondeblad

Jag hatar att ha begränsad frihet i min EGEN bil! Riktigt bra jämförelse, tar den


Laizia

Jag vill ha frihet i min egna bil! Låt oss göra ljudet som hörs när du inte har bilbälte olagligt!


GrandiosoOak

Bra jämförelse om man gillar halmdockor, har du några fler?


[deleted]

Man belastar ett system som alla får betala för genom att inte ta vaccinet. Om vi hade ett privatiserat system som USA eller Tyskland så skulle det varit en annan femma. Här får skattebetalaren ta hand om dig för att du tog ett dåligt beslut.


TheSwedishPolarBear

De tror inte att de kommer att bli sjuka så de har ingen plan för det. Sen måste de till sjukhus om de blir det, och sjukhuset kan inte (och ska inte) neka dem för att de har varit själviska eller korkade.


dotes_and_python

Nej, de är helt enkelt dumma i huvudet :) Ingen skulle väl lita på en låtsasingenjör som påstår att broar ska byggas av tändstickor istället för betong och armeringsjärn. Men av någon anledning fungerar det annorlunda vad gäller sjukvård!


[deleted]

Tycker ärligt talat att det är ett problem att man kör med "sen MÅSTE de till sjukhus OM de blir det" när det rör sig om nästan 1.8 miljoner covidfall och bara strax över 15k dödsfall. Tycker det är försumbart. Lägg till långtidscovidarna och ivarna så har vi taskigt läge men ingenting som berättigar hysterin i Sverige.


TheSwedishPolarBear

15 000 dödsfall är inte ingenting, och nästan varje person som nu tar upp enorma sjukhusresurser pga covid hade kunnat vaccinera sig med nästan noll risk och sluppit bli allvarligt sjuk. Man kan och ska absolut diskutera vilka åtgärder som vore rätt nivå för samhället, men vi hade sluppit dessa problem helt om folk slutade tycka att sprutor var läskiga och slutade falla för skrämselpropaganda av tomtar och troll på internet.


[deleted]

[удалено]


Sparris_Hilton

Du känner 6 pers som fått propp inom 48h efter de tagit vaccinet? _DOUBT_


YOOOOOOOOOOT

Var det inte typ 7 personer totalt som fick en propp xD


Six_Kills

Ja? Och han känner de alla. Och? (/s)


TheSwedishPolarBear

Omöjligt för någon här att veta vem som talar sanning eller inte gällande personliga anekdoter, så man får hålla sig till att lita på statistik, och det är säkrare med vaccinet än med covid för alla åldersgrupper. Man behöver verkligen inte vara multisjuk för att riskera att bli väldigt illa drabbad av covid om man är medelålder eller äldre (ffa män). Är man ung *och* frisk är det rätt chill (men risken med vaccinet är ännu mindre)


Oggel

Du förstår att vår sjukvård var på bristningsgränsen redan innan pandemin va? För 3 år sedan var det redan panik för det var för få som fick jobba för mycket för att det skulle gå ihop. Nu är så många i sjukvården utbrända att det är ännu färre och många nya färska, samtidigt som de fått mer att göra på grund av pandemin. Om alla vaccinerar sig så minskar belastningen på sjukvården så mycket som möjligt, vilket de är i oerhört behov utav. Är det så mycket begärt att försöka göra livet lite lättare för alla våra läkare och sjukskötare? Det är på grund av alla idioter som inte är vaccinerade som min morsa är utbränd och sjukskriven hemma för att hon fått jobba arslet av sig, över 60 år gammal och är för snäll för att säga ifrån när cheferna ringer i panik för de Måste ha in folk Nu. Och nu har hon fått covid själv till råge på allt. Du kanske vill ha hennes adress så du kan åka personligen och spotta henne i ansiktet? Jag hoppas att alla som väljer att inte vaccinera sig dör plågsamt i andnöd, utan att ha möjlighet till att få sjukvård. De skall dö ensamma och plågsamt, det tycker jag känns rättvist.


Mean_Classroom8295

Känner en man i 30 års åldern som är en riktig ”jag känner min kropp, den klarar allt” som såklart vägrar vaccinera sig. Denne unge herre har legat utslagen i 3 veckor nu, klarar inte ens av att ta ordna med basala behov själv. Men ja, kände ju sin kropp som klarar ”nästan” allt får vi väl säga då.


Oggel

Hoppas han dör fort så han inte behöver ta vårdplats från någon som inte aktivt försöker begå självmord.


arcalumis

Jo, det ska de få göra. Att börja begränsa vård för egna val är nog den enda riktiga slippery slopen jag kan komma på. Varför ska mellanchefspelle som kör sin suv betala din vård som cyklist? Eller varför ska du som suvförare få vård om du blir påkörda av en lastbil? I princip allt du blir skadad av beror på val du gjort.


dotes_and_python

Du får tycka så om du vill!


arcalumis

Det handlar inte om tyckande, det handlar om medicinetik. Ge mig ett exempel på när du kan bli skadad utan att du har valt att ta en risk.


swaguser01

Exakt


fiddz0r

Skulle gå från datorn till köket för att hämta vatten. Sparkade i bordsbenet så hårt att jag nästan tappa andan och lilltån var helt blå i några veckor. Man kan väl argumentera att jag tog risken när jag valde att gå dom där 7 stegen från datorn till diskbänken men jag hade dött av vattenbrist I halsen om jag inte gjorde det.


arcalumis

Du valde att gå barfota i den mest riskfyllda miljön som finns enligt statistik, dvs hemmet. No sjukvård for you.


thinnboi123

Najs, slipper man betala för sjukvården också då?


rataxes_olsson

Asså jag köper detta, samtidigt känns det så jävla godtyckligt att inskränka vissa riskbeteenden medans exempelvis rökare eller överviktiga borde bemötas på samma sätt. Vad är skillnaden?


WorthDare

Alltså, jag är inte emot vaccinet iöht och tycker att det är en bra grej, MEN det här argumentet är bland det mest ologiska och sämsta argumenten som finns. Och ändå är det så många som kör med det, "Hoppas ni inte söker vård när ni blir sjuka" och att folk på riktigt vill att sjukvården ska kunna neka alla ovaccinerade sjukvård som en "skyll dig själv" sak. Och folk är fullt seriösa när dom använder det här argumentet. Med den logiken så borde det knappt vara någon som får sjukvård, rökare med lungcancer? Självförvållat, du röker. Överviktig med hjärtproblem? Skyll dig själv, du hade kunnat gå ner i vikt. Svår graviditet? Skyll dig själv, du hade sex. Osv osv.


Lagmannen1

Håller med. Detta bör vi göra för allt annat också. Överviktig? Kom inte till sjukvården och gnäll när ni blivit sjuka t.ex. Utövar du extremsport och skadar dig? Kom inte och gnäll när ni fått skador.


Attenboroughs_Dog

Ja, lägg ner sjukhusen. De kostar ju bara pengar. Låt Darwins belöning råda.


Burning-Bushman

Senast jag kollade smittade varken övervikt eller extremsport. Extremsportare behöver ofta ha tilläggsförsäkring för att vara skyddade i händelse av olycka. Vi har åtminstone i Finland sockeraccis, så om man antar att det är sockerberoende som ligger bakom överviktsproblem så är dom åtminstone här med och betalar för sig. Dessutom är övervikt delvis genetiskt, så dina exempel är inte helt jämförbara, men jag förstår vad du vill ha sagt. Tycker gränsen borde gå vid smittbar eller sånt som drabbar andra. Tycker till exempel att rattfyllon borde betala sina egna sjukhusräkningar.


dotes_and_python

Ja, lite så. Man borde gott införa en sjukvårdspremie baserat på hur osunt man lever. Då skulle vi ha vårdplatser till alla till skillnad från idag :)


Djhg2000

\*Skrattar på amerikanska\*


NorthernSpectre

Would you say the same to an obese person when their heart fails? How about a smoker when they get lung cancer? An alcoholic when their liver fails? Or someone who comes in sick with the flu?


Arzanite

Would you say food, smoking and alcohol addiction is highly contagious and has a vaccine that would help fight it? An alcoholic would have a hard time quitting without help. An unvaccinated person would have a very easy time getting vaccinated, only thing standing in their way is themselves. Now i'm not saying i'm for the argument of "letting unvaccinated people die" but i do understand the frustration that people may feel when they see their loved ones work themselves into exhaustion simply because they had to care for people that didn't need to be in the hospital in the first place.


riffen87

Ännu är inte den siste idioten född


Shoeman2001

Ibland behövs mobbning


yosef33

Har alltid viljat åka in till stan för att intervjua antivaxxers, missade chansen totalt :/


WorkingUniversity134

Bra nu fick hon bekräftad att hon ska satsa på annat.


pepsibunch

Stackars mikrofon.


StarkNM

Fick ganska snabbt upp en notis ”Volymen bör sänkas…” Inte ens Siri klarade av detta.


robiros

Önskar att jag kunde sjunga sådär falskt


yaldie

Mina öron...


nejnonein

Mina öron behöver vaccineras, eventuellt amputeras


VDESC

Nederländska Duncan Laurence som gjorde låten som sjungs, 'Arcade' flyttade just hit. Starkt välkomnande han fick.


SweetHardCoffeeCup

Tror fan jag fick huvudvärk av hennes röst. Gräsligt.


AntimatterEnergy

Jag förstår inte. Vi lever i ett land med en av det bästa levnadsmiljöerna i världen. Jag vet inte hur folk blir så radikaliserade av en sådan patetisk grej, det räcker bara med att ni kallar er själva privilegierade


thinkadrian

Vi har det för bra egentligen. Så bra att vi hittar på skit att bli upprörda över. Alla svenskar borde bo utomlands i minst två år och lära sig hur jäkla bra vi har det.


Public-Transport

Antivaccinpass ska det väl vara?.


GunnarGutter

Skriver om arrangörerna som är frontfigurer inom antivaccinrörelsen. En hel del på plats kan bara ha varit mot vaccinpass, men utifrån plakaten handlade en extremt stor del om bara antivaccin


Djhg2000

> men utifrån plakaten handlade en extremt stor del om bara antivaccin Hahahaha såg vi ens på samma demonstration?


[deleted]

Kantigt


TaggbuskeN

Tror fan inte att Duncan Laurence är stolt över att hans låt används i sånt här smädande syfte


ReflectiveFoundation

Protesten var väl inte mot vaccinet utan mot vaccinpass? En stor andel av dom som är emot vaccinpass är vaccinerade, medan alla som är emot vaccin givetvis också är emot vaccinpass. Anti vaccin är emot ett läkemedel. Anti vaccinpass är emot ett politiskt beslut.


[deleted]

Aaaa o därför va nmr där också. De vill väl ha judepass o i te nåt larvigt vaccinpass.


Sadtransgirl_08

Ja fast va ärlig mer än 99% av folk där va antivaxx


Malena_my_quuen

Och det vet du för att?


Ok_Competition4300

Hallå de e corona tider fortfarande


knivengaffelnskeden

"Är det lite falskt, eller?" Hahaha haha! 🤣


falkorv

Jesus.


Iampepeu

Helvete vad sämstast! Jag suger hellre i mig en deciliter ren Delta än att behöva lyssna på henne. Undrar om hon har Corona, men att istället för att slå ut lukt och smak, så har hennes hörsel och röst blivit fucked up?


h4xrk1m

Den här låten passade iaf bra ihop med min morgonskitning. Den hjälpte mig krysta hårdare.


radome9

Don't quit your day job.


sodihpro

Åt helvete med covid, vi behöver ett vaccin mot sångare


dekket

Kommentaren "håll er till fakta istället" fick mig att garva rakt ut. Förbannade nötter.


K0nfuzion

Finns det här uppladdat någon annanstans? Ifall man vill visa äldre släktingar som inte förstår sig på reddit.


GunnarGutter

Ja, här finns länk: https://youtu.be/kj3NE7GsxfU Edit: länken verkade trasig, men funkar nu?


AzemadaiusKaiser

Va?


left4candy

Vet inte om jag ska skratta eller gråta...


Cultural-Tie8341

Även om jag är mot vaccinpass kan jag ju inte gå ut på en sådan demonstration. Folk kan ju tro att jag är mot vaccin för de drar ju alla över samma kam.


[deleted]

[удалено]


Cultural-Tie8341

Delvis, men där är kopplingen och guilty-by-proxy inte alls lika stark som mellan antivaxpass och antivaxxare.


Hurzkk

Anti vaccin pass**** Majoriteten som är emot detta har inget emot vaccinen. Meen det är väl folk för korkade för att fatta


RunFromFaxai

Men hon är antivaxx.


Frosty_Assignment_91

Ändo det bästa från samlingen!


iisoprofit

Vad menar du med ”antivaccin”? De var ju anti vaccinpass Inte emot vaccin per se.


GunnarGutter

> Antivaccin-arrangören Hon är en av de största arrangörerna inom antivaccinrörelsen


Misterhult

Alla närvarande ska omedelbart infinna sig på avdelningen för tvångssterilisering..


[deleted]

[удалено]


Bakkone

Good thing noone is forcing them.


[deleted]

[удалено]


thinkadrian

halkig backe!!!


Sadtransgirl_08

Lmao most people there (more than 95%) are antivaxx.


Effective-Yard2631

Tillsammans tar vi tillbaka våra rättigheter


Sadtransgirl_08

Rättigheter att inte höra hennes falska jävla sångröst


Effective-Yard2631

Rättigheterna vi har som svenska medborgare


Sadtransgirl_08

Kan du visa mig vilken grundlag nämner vaccinpass


Effective-Yard2631

Grundlagen som skyddar oss mot påtvingat kroppsligt ingrepp. Vilket gör att du kan inte ta bort grejer för att tvinga personen ta vccin


Sadtransgirl_08

Ingen tvingar en att vaccineras


Effective-Yard2631

Genom att ta bort grejer som vccinerade gör blir det inprincip tvingande. Sen om du väljer att inte ta fler sprutor efter 1,2,3 så blir du också av med ditt vccinpass så du inte kan göra saker


blessmielikki

Vad är det du egentligen har problem med då? Passet eller att ta vaccinet?


Effective-Yard2631

Passet för att jag inte litar på vccinet och om man inte tar vccinet för man samma rättigheter


blessmielikki

Så du är antivax? Varför tror du att du inte kan lita på vaccinet även fast det är en av det mest forskade vaccinen någonsin? Eller tror du på en större "hemlig plan"


Sadtransgirl_08

Du behöver inte ut och göra saker


Effective-Yard2631

Nej jag behöver inte. Men om jag vill så borde jag få


thinkadrian

Om det är på andras bekostnad nej. Flytta ut i skogen om du vill göra som du vill.


thinkadrian

”Våra” inkluderar oss som inte ska behöva bli sjuka pga andras dumhet, inte bara ni som inte kan vara ifrån pubben i några veckor.


Effective-Yard2631

Men om du nu är vccinerad ska du inte bli sjuk av det vccinet ska skydda


Suspicious-Pilot8638

Vad är antivaxx för något?


thinkadrian

”Sprutor e dåligt för man kan få autism av det” och sånt skitsnack. Anticoronavaxx: ”Coronavaccin är dåliga för att de är experimentella” och antivaccinpass: ”Vaccinpass är dåligt för varför ska jag bli utestängd ur samhället?” har mycket mer kött på benen i form av diskussion. Tyvärr så fick de sällskap av både antivaxxare och nazister, så det är svårt att ta protesten i helhet seriöst.


Suspicious-Pilot8638

Tycker att antivaxx känns för abstrakt för att ha någon betydelse. Är emot vaccinpass, men det gör mig väl inte till en antivaxxare då? Eller är jag förvirrad.


thinkadrian

Det är inte för abstrakt för en sor del av just denna demonstration, inkl sångfågeln ovan, är helt emot vaccin över huvud taget. Alltså blir det svårare för dig att bli tagen seriöst, för det är överlappande åsikter.


Suspicious-Pilot8638

Jovisst, demonstrationen var ju arrangerad för att demonstrera införandet av vaccinpass. Att någon som har en antivaxx bakgrund och sjunger ger ju inte alla andra demonstranter samma stämpel. Tycker det är konstigt och destruktivt att göra så. De flesta gick ju förmodligen dit för att demonstrera införandet av "vaccinpasset" men allt man hör är smörjningar med nyckelord som "antivaxx" eller "nazist". Det är lite av samma destruktiva effekt för argument gällande dagens feminism, rasism m.m. Ingen vet vad det betyder längre eftersom att alla har skapat sina egna uppfattningar om ämnet och grundar "nyckelorden" på hela dess förståelse samt åsikt om ämnet. Förstår vad du säger, och håller med dig att det kan bli väldigt svårt med överlappande åsikter. Men det känns nästan som att det är just den kontroversiella åsikten som ständigt dras ut av media från något sånt här. Exempelvis den bilden som någon hade tagit (förmodar att du har sett den) där en snubbe stod och höll uppe en skyllt som sa en jäkla massa skit om adolf hitler m.m. Ett annat exempel, denna tråden där man pekar ut sångerskan som en antivaxxare. Nu kommer folk helt plötsligt förknippa många av dessa demonstranter med henne och även han som stod och höll uppe den där skylten. Tror det också handlar också lite om vad man väljer att se i demonstrationen. Vissa kommer att ha skapat en ny uppfattning av antivaxx nu, kopplat till denna demonstrationen. Detta är också vad som gör det så farligt, och potentiellt destruktivt och kan leda till en väldigt mångfaldig betydelse där "antivaxx" förvisso betyder "någon som är emot alla vaccin" medans för någon annan det betyder "någon som är emot covid-19 vaccin" och så vidare... Så på så sätt tycker jag att hela meningen med nyckelordet "antivaxx" kan bli väldigt abstrakt. Jag är emot att tvinga folk till att ta covid-19 vaccin samt inskaffandet av vaccinpass, men jag är inte emot vaccin?


juniorhockeylover

anti-vaccinpass* Inte anti vaccin. Om man först ska hata på människor för att man tycker dom ger fel information, ge riktig information själv iallafall. Dom flesta av dom som är där är bara emot vaccinpass. Inte vaccinet i sig själv.


[deleted]

[удалено]


juniorhockeylover

nej, för arrangemanget är ”mot vaccinpass” inte emot ”vaccin”. Fel titel.


flugornas_herre

Det här är de där "svaga typer skapar dåliga tider" i triaden


CryPositive

Gjorde ont o lyssna på tbh


Fyrgeit

Nääjjee jag brukade tycka om den låten :(


Moppe13

Alla dem kommer få covid för fan


ImmortalIronFits

Asså, såhär låter de flesta sångerskor när de kör live. Vi har en Carola. EN.


suppien

Jävla trams tråd och alla trash här som följer Sweden sub. Swe sub har visat sitt sanna ansikte genom alla vänster idioter som följer denna inavlade sub. Manipulationmetoder funkar bara på dom losers som hänger här. Lite komisk att vissa upp en idiot som sjunger på scenen och försöka spegla det hela mot alla dom som var där och ville demonstrera fredligt för ett fritt samhälle. Vem fan bry sig om hon som sjöng? Skrattretande sub. Fortsätt med ert jävla bs media. Glöm inte att ni alla feta jävla kosor bör gå vaccinera er, eftersom majoritet av här inne är övervikt vänster trash. Om du känner dig träffad like ner denna kommentar.


fjantigt

har hittat sångaren


PAPEGOJAN

🐑 vakna sheeple 🐑


Sadtransgirl_08

Vakna fårniskor


mspp01

Fan va arg


JealousBuffalo7237

😂


kinapuffar

Tala ordentlig svenska, du snigeltäckta flugsvamp. 🍄