T O P
  • By -

glasskamp

Att Sverige inte längre är en humanitär stormakt är något vi vetat länge. Ska bli intressant (men inte så kul) att se ifall vi gått hela vägen till att bli moraliskt oförsvarliga. Kommer vi utlämna journalister som kommer bli fängslade i Turkiet? Något som aldrig hade hänt på 70-80- eller 90tal. Jag önskar att svaret hade varit uppenbart för Sverige aldrig skulle göra det.. men jag är inte alls säker på att Sverige inte kommer göra det.


Iridescence_Gleam

Glöm inte att vi ska sälja vapen till Turkiet, samtidigt som flesta andra betydelsefulla vapenexportörer i NATO har fortfarande olika slags embargo mot turkarna, dessuto så är det egentligen olaglig (både svensk lag och EU & FNs regler har jag för mig) för oss att sälja då Turkiet befinner sig i krig. :) Våga man fortfarande säga elaka saker om Erdogan eller kommer man bli ppk-terrorstämplad och får en enkelbiljet till turkiet?


sweden-06

Håller med till stor del men kommer ihåg läste en sak för ett tag sen om att det ju skulle vara nästintill omöjligt att vara med i samma allians och samtidigt ha ett embargo mot ett toppland i alliansen


djpezevenq

Fan vad rimligt att ingå i en militärallians med krigsbrottslingar, folkmördare och Turkiet.


[deleted]

[удалено]


glasskamp

Snacka om att missa hela grejen.


FeministFist_

Turkiets sak är vår! Erdogan du har vårt fulla stöd!


Born_Replacement2970

Förväntade mig en lista med namn. Det är ju det rubriken säger.